Priser och bokning

120€/h + 50€.  i reservations- och designavgift , vilken betalas vid bokningstillfället eller senast en månad på förhand .

denna summa går oftast till designen av din tatuering, vilken ofta tar flera timmar i anspråk. 
Om planeringen däremot inte krävt mycket förarbete så får du hela eller en del av reservationsavgiften till godo i slutsumman (tex texter och enkla designer)  

För en del projekt sätts ett fast pris , som tex porträtt som är 550€. Är porträttet i färg tillkommer en viss kostnad för färgåtgång och även för att färg tar mera tid. 

Reservationsavgiften betalas inte tillbaka vid avbokning men du har rätt att flytta din bokade tid utan att betala någon ny avgift , såvida ombokningen sker senast 7 dagar innan den bokade tiden .

Om du avbokar senare än 7 dagar innan förlorar du reservationsavgiften.
Om du inte dyker upp på den bokade tiden faktureras du på 50% av dagens bokade timmar (tex 2h*120=240, -> 120€)

Använd dig gärna av formuläret nedan för att beskriva dina önskemål , så får jag  en bra uppfattning av vad du önskar dig och kan erbjuda dig en passande tid .  

Du kan även boka in dig själv via Online bokningen , men det brukar vara svårt att avgöra hur lång tid man behöver . Har man bokat för lite tid är det tråkigt om man inte hinner med det man hade önskat, så jag rekommenderar att du först använder dig av bokningsformuläret så kan jag säga hur mycket tid du bör boka . 

För tillfället är online bokningen öppen bara de närmsta 30 dagarna i taget. Då syns där alla eventuella tider, och även avbokningstider om sådana dyker upp. 

Långa tider rör sig nu kring december 2022, och det finns några tider kvar . Vid årsskiftet 22/23 sätter jag stopp i kalendern för ett tag, så att jag kan boka 3 mån i taget istället. Att ha kalendern fullbokad konstant i 1,5 år framåt gör saker lite komplicerade, som tex om man skulle bli sjuk nån gång , eller barnen , vad göra?! 

Med detta system blir projekten även väldigt långdragna, då det helt enkelt inte finns tider att erbjuda för att tex fortsätta en sleeve. 

Därför blir det alltså stopp i kalendern under en period, men om du vill ha en tid till mig så fyll i bokningsformuläret så kontaktar jag dig då det finns en passlig tid för just ditt projekt.